Zorg aan huis: kiezen voor kwaliteit!

Ben je op zoek naar schoonmaakhulp of iemand die wat extra taken kan opnemen in het huishouden zoals boodschappen doen, koken of was en strijk? Dan kan je hiervoor terecht bij de dienst ‘Zorg aan huis’ van het OCMW Dilsen-Stokkem. Deze diensten zijn vooral gericht op ouderen en anders-validen.

‘Zorg aan huis’ biedt niet alleen een antwoord voor je hulp in huis. Ook rond de woning kunnen we je bijstaan in heel wat karweien. Verder biedt ‘Zorg aan huis’ de vrijblijvende mogelijkheid om bijvoorbeeld gebruik te maken van de mindermobielencentrale voor vervoer of van de diensten woningaanpassing, maaltijdbedeling, enzovoort. Kortom, een pakket op maat, precies zoals jij het wil.

Wil je weten hoe je gebruik kan maken van onze diensten, hoeveel het kost en onder welke voorwaarden dat kan? Neem dan rechtstreeks contact op met ‘Zorg aan huis’ via het nieuwe nummer 089 79 02 98 en we helpen je graag verder. 

Via de pagina www.dilsen-stokkem.be/zorg-aan-huis vind je het volledige overzicht en kan je rechtstreeks de gewenste dienstverlening aanvragen. Nadat je het formulier hebt ingevuld en doorgestuurd doen wij de rest!

woensdag 1 februari 2023 16.15 u.