Pop-up zomerbib met voorleessessies op locatie

Groot nieuws uit de bib deze zomer: de bib komt naar je toe! Deze hele speciale zomerbib strijkt elke vrijdag ergens anders neer voor een geweldige bibnamiddag in openlucht.

Op woensdag 14/07 en 04/08 vormt het kasteelpark in Dilsen de place to be en worden er nog twee supertoffe jeugdactiviteiten aan de zomerbib gekoppeld.

Je kan de pop-up van de bib telkens bezoeken tussen 14.00 en 18.00 uur. De drie belangrijkste elementen van de zomerbib die je daar kan terugvinden zijn:

Boeken natuurlijk, met een ruime selectie voor jong en oud, die je ter plekke kan lezen of uitlenen

Een gezellig leesterras om lekker lui te lezen of gewoon een praatje te slaan met andere bezoekers (er is geen drank voorzien)

Gezellige voorleessessies voor kleine, luistergrage oortjes - Inschrijven hiervoor is niet nodig: we beginnen om 14.30 en 16.00 uur, dus zorg dat je vijf minuutjes op voorhand aanwezig bent

Waar en wanneer kan je de pop-up van de zomerbib vinden?

De bibliotheek organiseert deze zomer ook een grote boekenverkoop op het centrumplein op zaterdag 14/08, plus een zoektocht naar de schat van Vlieg, die je hele zomer lang op eigen houtje kan volgen met het hele gezin. Meer info vind je op https://dilsen-stokkem.bibliotheek.be/zomerbib.

dinsdag 6 juli 2021 16 u.