Wegenwerken

Er zijn heel wat werken aan de gang om Dilsen-Stokkem nog mooier, functioneler en veiliger te maken. Het gaat o.a. over de heraanleg van de Hoogbaan tussen Rotem en Dilsen, de Zandstraat te Elen, de Bloemendaal te Dilsen en de fietsbrug over de Kantonsweg. Ook De Vlaamse Overheid zal een ambitieus project uitvoeren in onze stad, namelijk de bouw van een fiets-faunapassage aan de kruising van het fietspad over de voormalige spoorweg en de Europalaan.

De uitvoering van deze projecten gaat echter gepaard met de nodige wegenwerken, wat hier en daar mogelijk overlast kan veroorzaken. We proberen uiteraard samen met de aannemers om de negatieve gevolgen van deze werken zo minimaal mogelijk te houden, maar iedereen kent wellicht het spreekwoord: “je kan geen omelet bakken zonder eieren te breken”.

Via onderstaande links lees je alles over de projecten die op korte termijn gerealiseerd zullen worden. Je zal hier gedurende de looptijd van alle werken ook updates kunnen terugvinden over de wegenwerken en de eventuele voorziene omleidingen.
Heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan niet en contacteer ons via info@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 00.