Week van de Opvoeding: activiteitenoverzicht!

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei. De campagne maakt opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar. Zoals elk jaar werd er een maatschappelijk relevant thema gekozen dat 'goesting' doet krijgen om je tanden in te zetten.

Dit jaar werd het: 'Opvoeden, dat doen we samen'

Opvoeden staat niet los van alle andere levensdomeinen. Elk gezin legt zijn unieke puzzel en hoe minder muurtjes je als gezin ervaart om de puzzel in elkaar te laten vallen, hoe sterker je in jouw schoenen staat bij het opvoeden. 

Tijdens de Week van de Opvoeding staan er in Dilsen-Stokkem diverse activiteiten op het programma. Klik op de activiteit voor meer info!

Zaterdag 18 mei: Boekstart-dag in de bib

- Maandag 20 mei: Infosessie over gamen door Dimitri Das

- Woensdag 22 mei: Interactieve workshop "Positieve opvoeding" door Ellen Daemen

- Donderdag 23 mei: Infosessie over pleegzorg door Pleegzorg Limburg

Ook Opvoedingswinkel Maasland doet mee. De opvoedingswinkel heeft elke maandag tussen 9.00 uur en 12.00 uur zitdag in het OCMW Dilsen-Stokkem. In het kader van de Week van de Opvoeding zal Ellen van de opvoedingswinkel op maandag 20 mei van 9.00 uur tot 12.00 uur voor mensen die dit nog niet kennen info en uitleg geven. We voorzien een hapje en een drankje voor ouders en kinderen.

 

vrijdag 17 mei 2019 11.45 u.