Verhuur stedelijke zalen

Reserveer online een zaal of lokaal in Dilsen-Stokkem!

Organiseer jij binnenkort een tentoonstelling, optreden, zaalvoetbaltraining of ander evenement waarvoor je een locatie nodig hebt? Of ben je op zoek naar een geschikte vergaderruimte voor jouw vereniging?

Boek online een zaal of lokaal via deze link. Je vindt er een duidelijk overzicht van alle stedelijke zalen, de bijhorende verhuurreglementen, foto’s, FAQ’s, enz. 

Bij je eerste bezoek vraagt het programma om te registreren. Dit kan gemakkelijk met eID of door manueel al je gegevens in te voeren. Houd in ieder geval je rijksregisternummer bij de hand. 

Ben je geregistreerd én ingelogd, dan kan je zalen gaan reserveren. Opgelet: jouw reservatie wordt steeds nagekeken door de afdeling WVC, je ontvangt een bevestiging als je reservatie definitief is. 

Reservaties in De Faar

De Faar is een nieuw cultuureducatief centrum in Dilsen-Stokkem waarin de bibliotheek, het vrijetijdspunt van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur, de Stedelijke kunstacademie en de Stedelijke Humaniora (SHD) een plaats hebben.

Ook De Faar is online te reserveren via onderstaande link. Voor reservaties in De Faar worden volgende richtlijnen gehanteerd:

  • Vanaf 1 april 09u00: de theaterzaal, al dan niet met backstage en bar, voor een verhuring in de periode van 1 september 2024 tot en met 31 augustus 2025 voor verenigingen uit Dilsen-Stokkem (externen vanaf 1 mei).
  • Vanaf 1 oktober 09u00: alle andere verhuurbare lokalen, voor een verhuring in de periode van 1 oktober 2024 tot en met 31 augustus 2025.

Lees eerst het verhuurreglement De Faar na, alvorens een reservatie te maken. Het verhuurreglement is hier te vinden.

Gelieve voorlopig bij een reservatie in De Faar, onder voorbehoud ook een andere locatie te reserveren. Zo komt u niet voor problemen te staan bij de organisatie van uw evenement, wanneer de bouwwerken niet vorderen zoals gepland en de ingebruikname van De Faar op een later moment dan voorzien zal zijn.

Bij vragen of voor meer informatie: contacteer de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC), wvc@dilsen-stokkem.be of 089 79 08 90.

Online zaal huren