De bibliotheek verhuist!

Binnenkort starten de werken aan De Faar. Om de huidige bibliotheek heen zal er dan een gloednieuw cultuureducatief centrum verrijzen. De impact van deze bouwwerken is echter bijzonder groot, en daarom zal de bib tijdelijk verhuizen naar een andere locatie.

Op die manier blijft de goede werking van de bib gegarandeerd tijdens deze volledige periode. Na afloop van de werken keert de bib dan terug en zal zij integraal deel uitmaken van De Faar.

Concreet betekent dit dat de bibliotheek vanaf maandag 7 februari drie weken gesloten zal zijn om te verhuizen.

Tijdelijke locatie bij het vaccinatiecentrum

Op zaterdag 26 februari gaan de deuren open op de nieuwe locatie op de Europalaan 157B. Dit is in het gebouw op de kruising van de Europalaan en de Pannenhuisstraat, waar op dit moment ook het vaccinatiecentrum gelegen is. Als je vanuit het centrum van Dilsen de Europalaan afrijdt tot over het kanaal, dan zie je de bib meteen liggen aan de eerste straat rechts na de brug.

Sluitingsperiode van 7/2 tot en met 25/2

Kom dus zeker nog genoeg boeken uitlenen vóór 7 februari. Je uitleenperiode wordt sowieso automatisch verlengd tot en met zaterdag 5 maart. Tijdens de sluitingsperiode kan je de inleverschuif niet meer gebruiken, maar kan je ook géén boete krijgen. Uiteraard kan je wel nog de hele tijd gebruik maken van de digitale collectie van de bib, zoals de e-boeken en de Fundels prentenboeken.

Eens geïnstalleerd op de nieuwe locatie zal de volledige collectie van de bib weer beschikbaar worden. Ook alle gekende activiteiten zoals @ppcafés, lezingen en noem maar zullen er kunnen plaatsvinden. We verwelkomen je dus graag in deze nieuwe bib vanaf 26 februari. Tot dan!

Meer info vind je op dilsen-stokkem.bibliotheek.be/verhuis

woensdag 5 januari 2022 9 u.