Vakantieaanbod

De afdeling Welzijn-Vrijetijd-Cultuur (WVC) organiseert tijdens schoolvakanties een vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren vanaf 4 jaar. Denk hierbij aan uitstappen, themadagen, sportkampen, creadagen… kortom voor ieder wat wils.

Elke vakantie wordt er een flyer met het activiteitenaanbod gemaakt. Deze wordt verdeeld in de lagere scholen, op de website en via onze sociale mediakanalen. Onderaan deze pagina kan je de meest recente flyer terugvinden.

Iedereen met een UiTPAS kan punten sparen tijdens de activiteiten.

Bedrag

De deelnameprijzen verschillen per activiteit en staan vermeld in de flyer. Wanneer verschillende kinderen uit eenzelfde gezin deelnemen aan dezelfde activiteit, wordt er een korting van 10% (2e kind) en 20% (vanaf 3e kind) gegeven op het inschrijvingsgeld. Deze korting kan niet gecombineerd worden met kansentarief UiTPAS.

Heb je als ouder recht op verhoogde tegemoetkoming, dan is er een speciale UiTPAS met kansentarief beschikbaar die recht geeft op een korting van 80% op het inschrijvingsgeld. Meer informatie over de UiTPAS, de voordelen, verkooppunten en het kortingsprincipe vind je hier.

Inschrijvingen

De inschrijvingen per vakantie gaan steeds van start op een vooraf bepaalde inschrijvingsdag. Inschrijven is verplicht. Je kan op deze dag inschrijven bij de afdeling WVC of online via onderstaande button.

Online inschrijven activiteiten

Enkele tips?

  • Lees de handleiding onderaan deze pagina.
  • Test je account op voorhand. Kloppen je inloggevens en wachtwoord nog?
  • Schrijf indien mogelijk in via een vaste computer of laptop
  • Hou je bankkaart en kaartlezen bij de hand.

Voor- en naopvang is steeds mogelijk bij ’t Kadeeke. Kinderen worden opgehaald en teruggebracht naar de kinderopvang. Dit moet steeds doorgegeven worden bij inschrijving in ’t Kadeeke.

Is je kind ingeschreven, maar kan het niet aanwezig zijn? Gelieve dan steeds de afdeling WVC te verwittigen. Als we tijdig een vervanger vinden, krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald. Als er geen vervanger gevonden wordt, dien je binnen de week een doktersattest te bezorgen om een terugbetaling te ontvangen.

Speelpleinwerking

In de zomervakantie organiseren we ook een gratis speelpleinwerking voor kinderen tussen 4 en 13 jaar. Meer informatie kan je hier terugvinden.

Daarnaast organiseren we in juli ook speelpleinwerking Bovenuit voor kinderen en jongeren tussen 6 en 21 jaar met specifieke ondersteuningsbehoeften. Kinderen en jongeren met een licht mentale of fysieke beperking, AD(H)D en/of ASS zijn hier van harte welkom. Meer informatie kan je hier terugvinden.