Uitnodiging mobiliteitscafé Regionaal mobiliteitsplan Limburg

Limburg is al het recreatieve fietsparadijs. In 2050 willen we op het gebied van alle verplaatsingen de meest duurzame provincie zijn.

Om dit waar te maken, werd in 2019 vervoerregio Limburg opgericht. Hierin werken we hard samen aan een regionaal mobiliteitsplan om dat doel na te streven. Dit plan wordt alle dagen concreter. Wil je een tipje van de sluier gelicht? Vervoerregio Limburg nodigt je uit op café om kennis te maken met het Limburg van de toekomst. We onderzoeken er of de zorgvuldig uitgetekende acties onze doelen zullen helpen behalen. 

Voor onze regio zal het mobiliteitscafé doorgaan op 2 februari 2023 in zaal Nieuwenborg te Stokkem. Het café start stipt om 19u30 en het einde is voorzien om 22u ten laatste. Er zijn slechts 100 stoelen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

We verzekeren je een afwisselend en actief programma met voldoende interactie en kans om in gesprek te gaan. We kijken er ook naar uit om het glas te heffen op de afgelegde weg sinds 2019 en het partnerschap van vervoerregio Limburg.

Inschrijven is nodig en kan via deze link: Inschrijving Mobiliteitscafé

maandag 16 januari 2023 14.30 u.