Download nu de Dilsen-Stokkem app!

De stad Dilsen-Stokkem lanceert een officiële mobiele app, in samenwerking met s-Lim. De app is gratis te downloaden via de Google Playstore of de App Store, met zoekwoord ‘Dilsen-Stokkem’.

De Dilsen-Stokkem app wordt gebruikt als actueel communicatie- en informatiekanaal met gemeentelijk en regionaal nieuws, info over evenementen en stadsdiensten, etc. Er is ook een rechtstreekse koppeling met Mijn Burgerprofiel. Daarnaast kunnen gebruikers ook genieten van enkele handige toepassingen.

Tref je tijdens een wandeling ergens een put in de weg, zwerfvuil of andere vormen van overlast aan? Haal de app erbij, neem er een foto van, de locatie wordt doorgegeven en jouw melding komt automatisch terecht bij de juiste dienst.

De app is ook gekoppeld met de afvalkalender van Limburg.net. Je kan meldingen instellen en zo een berichtje krijgen over welk afval de volgende dag wordt opgehaald.

Ook officiële documenten en attesten opvragen of een afspraak maken bij de stedelijke diensten is mogelijk via de Dilsen-Stokkem app.

Slimme kaart

Als eerste gemeente in Limburg maakt Dilsen-Stokkem ook gebruik van de slimme kaart van s-Lim, die realtime data vertaalt naar geografische informatie en deze weergeeft op een kaart. Een voorbeeld hiervan is het openbaar vervoer, waarbij gebruikers de doorkomsten van bussen van De Lijn aan elke halte in Dilsen-Stokkem in realtime kunnen volgen.

Ook voor handelaars en verenigingen

Alle handelaars, verenigingen of zorg­verstrekkers uit Dilsen-Stokkem kunnen zich gratis registreren op de app. Via een persoonlijk account kunnen zij dan nieuws uitsturen, evenementen bekendmaken, promoties lanceren, communiceren met klanten en hen zelfs bestellingen en reservaties laten plaatsen.

Ben je handelaar, zorgverstrekker of een vereniging en wil je ook aansluiten in de app? Hier vind je de handleiding. Je kan ook de infosessie die hier eerder rond gegeven werd terugbekijken. Registreren kan via https://dashboard.onzestadapp.be/customers/signup 

Heb je vragen of wil je meer info, contacteer dan de communicatiedienst van de stad via communicatie@dilsen-stokkem.be

woensdag 16 maart 2022 12 u.