Rij jouw Ronde van Vlaanderen in Dilsen-Stokkem

Getrainde wielertoerist of grote fan van de luie zetel, iedereen kan een Ronde van Vlaanderen rijden. 70 keer naar de bakker, 62 keer om frietjes of 50 keer naar je vrienden fietsen, is ook de Ronde van Vlaanderen rijden. Jouw ronde natuurlijk: op jouw tempo en in onze buurt!

Ook jij verdient een podiumplaats voor je wekelijkse portie fietsplezier.

In onze stad liggen heel wat van je wekelijkse bestemmingen op fietsafstand. Wist je dat je gemiddeld 2,5 km aflegt op 10 minuten. Dus haalbaar voor jong en oud en getraind hoef je niet te zijn. Voor je het weet staan die 250 km van de Ronde van Vlaanderen ook op jouw teller als je al je korte ritten samentelt.

Eddy - de comeback - Planckaert en Jesse Vandenbulcke dagen je uit om ook jouw Ronde van Vlaanderen te fietsen en wij supporteren heel hard mee voor alle inwoners van Dilsen-Stokkem, want wij zetten mee onze schouders onder de nieuwe fietscampagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). Maak de fietsreflex: goed voor je gezondheid, je portemonnee en je humeur, en je bent overal veel sneller dan je denkt. Korte rit? Fiets.

Meer info over fietsen en deze campagne: www.veiligverkeer.be

dinsdag 22 maart 2022 14.30 u.