Parkfeesten 2019

Van 19 tot en met 22 september organiseert de stad opnieuw Parkfeesten in het kasteelpark in Dilsen. Je ontdekt er hier alles over!

After Work Party – donderdag 19 september 2019

De stad, Distoc en Unizo Dilsen-Stokkem slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren een trendy After Work Party in de feesttent in het kasteelpark.

Samen met collega’s en vrienden kan je vanaf 18u00 genieten van een lekkere maaltijd. Aansluitend zal DOMINO het podium betreden en het feest laten losbarsten! Na het optreden zorgt DJ Luc Van Mechelen voor de nodige ambiance tot 00u00.

Inkomkaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden in het stadhuis, aan de balie van de afdeling WVC. Deze kosten € 15, inclusief buffet. Aan de kassa betaal je € 20.

 

Devil Obstacle Run - tvv Kinder Kankerfonds en Pleegzorg Limburg – vrijdag 20 september 2019

met allerlei obstakels en luchtkussens op het terrein!

Na het succes van de vorige edities van onze sponsorloop voor het goede doel, wordt tijdens deze Parkfeesten een OBSTACLE RUN georganiseerd!

Verenigingen, bedrijven, inwoners, … kortom IEDEREEN wordt uitgedaagd om samen zoveel mogelijk rondes te lopen of wandelen! Vertrek is voorzien aan de feesttent in kasteelpark Ter Motten en de omloop is een ronde van 1 km. Dit jaar zal het pad versperd worden door allerlei obstakels en luchtkussens! Je kan er niet rond, je moet erover of erdoor!

Deelname is gratis, maar het is de bedoeling dat iedere loper of wandelaar zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat naar Kinder Kankerfonds en Pleegzorg Limburg.

Ook alle toeschouwers zijn van harte welkom om de lopers aan te moedigen en het goede doel vanaf de toog te sponsoren. In de feesttent kan je ook nog genieten van een optreden van de Ray James Big Band.

 

Comedy & Café – zaterdag 21 september 2019

Comedy…

Opkomend comedygeweld, oa uit Limburg, zal zorgen voor de invulling van het eerste deel van deze avond! Geniet en maak kennis met Rik Bosmans, Tom Melotte, Kjen Descheemaecker en Frank Geelen.

Headliner van de avond is Raf Coppens met “de Grote Raf Coppens Show”.
Na een uitgebreide cursus Engelse en Amerikaanse comedy kwam Raf tot het besluit: het moet nóg sneller, nóg grappiger. En het werd nog sneller. En grappiger. Een sneltreincomedy. Geen meningen, geen boodschap, geen rode draad. Enkel grappen!

Tijdens deze avond kan u ook kennismaken met het ruime cultuuraanbod van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC) voor het werkjaar 2019-2020.

& Café!

We sluiten af met café in de feesttent! Zo heeft u de mogelijkheid om gezellig na te praten!

 

Familiedag – zondag 22 september 2019

De familiedag is het hoogtepunt van de Parkfeesten. Dit jaar maken we er tegelijk een fit-dag van! Er zal dus weer voor elk wat wils te beleven zijn, ook voor wie houdt van het extremere werk! 

Op het programma onder andere wervelende shows van Get Insane, bekend van Belgium's Got Talent, heel wat leuke doe-activiteiten voor jong en oud, 'Dilsen-Stokkem zingt' met KF st. Martinus Dilsen en optredens van Dancemotion, Academie, en Mixed Martial Arts Dilsen. 

In samenwerking met de Gezinsbond wordt er ook een leuk actief fit-dorp ingericht waar de focus ligt op leuk bewegen. Uiteraard wordt er ook weer een speciale kleuterzone voorzien voor de allerkleinste bezoekers.

Het is duidelijk dat alles weer aanwezig zal zijn om er, net als de voorgaande edities, een superdag voor jong en oud van te maken! Iedereen is hartelijk welkom tussen 13u00 en 18u00, mis deze familiedag niet! 

 

vrijdag 9 augustus 2019 14.26 u.