Ieder stap telt: beweeg & win!

Bewegen is een gezond idee! Het is goed voor lichaam én geest, zeker in volle coronatijd en ook erna! Het stadsbestuur wil daarom elke burger ertoe bewegen om 10.000 stappen per dag te zetten.

10.000 stappen (of 8000 bij 65+’ers) zet een volwassene best elke dag om op en top gezond te blijven. Zelfs al geraak je niet (altijd) aan deze aanbeveling, dan nog is elke stap een stap in de goede richting, want ‘elke stap telt!’.

Wist je dat één ronde wandelen in kasteelpark Ter Motten gemiddeld al 1500 stappen oplevert?

Woon je te ver van het kasteelpark? Stap dan gewoon de deur uit en beweeg in eigen buurt. Wie weet kom je nog een buur tegen die je al lang niet meer gezien hebt. Of nog beter: spreek af om samen te wandelen! Zoek je een wandelbuddy? Mail dan naar dienstencentrum@ocmwdilsen-stokkem.be en zij zoeken een match voor je!

Beweeg & win!

Wat kan je winnen? Een handige wandelpocket ‘Elke stap telt!’, boordevol mooie
wandelroutes in Limburg.

Wat moet je doen? Maak een account aan op www.familiefit.be en registreer daar je beweegactiviteiten! Mail een foto van jouw registratie (schermafbeelding) naar wvc@dilsen-stokkem.be en onze afdeling WVC bezorgt jou een wandelpocket OF mail een originele foto van een wandelmomentje (alleen, met het gezin, met vrienden, met huisdier…) en ook dan krijg je de wandelpocket in je bus!

woensdag 21 juli 2021 13 u.