Handelaar in de kijker!

In deze ongeziene tijden heeft de lokale handelaar uw steun meer dan ooit nodigWe stellen ze dan ook graag aan u voor in onze rubriek 'handelaar in de kijker'.

Au nom de Dieu

Indien u op zoek bent naar een leuke plaats om te overnachten, lunchen of dineren bent u bij Christel en Noël aan het juiste adres. De oude pastorij van Lanklaar hebben ze verbouwd tot hotel. Hiernaast zijn ze ook de trotse uitbaters van een restaurant, guesthouse en 2 vakantiewoningen.

Christel en Noël vullen elkaar perfect aan. Gastvrouw Christel wijst de gasten graag de weg naar unieke plekken en de mooiste fietsroutes in Limburg. Noël staat achter de potten en pannen en verwent de klanten op culinair vlak. Van vrijdag tot en met maandag kan je bij Au Nom De Dieu ook terecht voor afhaalmaaltijden.

Gasten ontvangen, verwennen en hun passie voor eten en reizen met ze delen doen ze bij Au nom de Dieu het liefst. Met ruim 25 jaar ervaring in de horeca weten Christel en Noël als geen ander hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen.

www.aunomdedieu.be

https://nl-nl.facebook.com/hotelrestaurantAunomdedieu/

Vanhoof Mannenmode

Reeds meer dan 70 jaar is Vanhoof Mannenmode een vast begrip in het Maasland. De derde generatie, vertegenwoordigt door Relinde en Pol, is ondertussen al 30 jaar aan het stuur.

Voor kwaliteitsvolle mannenkleding ben je bij Vanhoof herenmode aan het juiste adres. Naast hun eigen huismerk hebben ze een ruim aanbod van verschillende merken. 

Sinds kort kan je ook online winkelen via de webshop. Om onnodige wachttijden te vermijden is het zelfs mogelijk om via de website een afspraak te maken. Zo beschik je over een verkoopster die je opwacht en je begeleidt gedurende je hele winkelbezoek en instaat voor een veilig onthaal en perfecte service. Deze service wordt zelfs na de openingsuren aangeboden.

Vanhoof herenmode is gekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, onberispelijke service en uitgebreid assortiment. Pol, Relinde en team helpen je graag verder met gepersonaliseerd stijladvies!

www.vanhoof-mode.be

https://www.facebook.com/vanhoofmannenmode

Optiek Hons

‘Zien en gezien worden’ dat is ondertussen al meer dan 10 jaar het motto van Michel Hons, zaakvoerder van Optiek Hons gelegen op de Europalaan. Hier kan je terecht voor leesbrillen en zonnebrillen tot sportbrillen en contactlenzen. Jaarlijks bezoekt hij de beste optiek-beurzen om de laatste nieuwe trends op te volgen en de nieuwste technieken te ontdekken.

Differentiëren doet Michel Hons door zijn maatwerk. Elk oogprobleem is een individuele zaak en vraagt een persoonlijke aanpak. Zijn paradepaardje is zonder twijfel de DNEye Scanner. Deze revolutionaire scanner meet niet 1 oogmeting maar 1500 meetpunten in één. Door de nauwkeurige meting kunnen afwijkingen als nachtblindheid vastgesteld worden.

Op het einde van dit jaar hoopt Michel te kunnen verhuizen naar een gloednieuw gebouw tegenover de kerk dus slechts enkele panden verder dan de huidige vestiging. We wensen hem alvast veel succes met de verhuis!

www.optiekhons.be

www.facebook.com/optiekhons

Kurt Vandeweerdt Photography

Kurt is opgegroeid in Dilsen-Stokkem en is er ook niet van weg te krijgen, ondanks zijn wederkerende drang om nu en dan de wereld te verkennen. Wanneer hij in het land is, doet hij voornamelijk B2B-opdrachten: portret, lifestyle, interieurs, architectuur, bedrijfsfotografie en is hij ook gelicentieerd drone piloot.

Sinds kort kan je Kurt zijn beelden, ingekaderd of als fine art, kopen via zijn webshop. Het zijn allemaal foto’s die Kurt heeft gemaakt tijdens zijn reizen, waar de focus vooral op de natuur ligt. Indien je dus graag je huis of bedrijf wil opfleuren of iemand een prachtig en uniek cadeau wil geven, neem dan zeker een kijkje op Kurt zijn webshop.

Wat hij het mooiste vindt aan zijn beroep? “Met mijn camera maak ik blijvende herinneringen, vertel ik een verhaal of verbeeld ik iemands visie. Dat ik dat mijn beroep mag noemen, ben ik heel dankbaar voor!”.

www.kurtvandeweerdt.be

https://shop.kurtvandeweerdt.be/

www.facebook.com/kvdwphotography