Handelaar in de kijker!

In deze ongeziene tijden heeft de lokale handelaar uw steun meer dan ooit nodigWe stellen ze dan ook graag aan u voor in onze rubriek 'handelaar in de kijker'.

PURA thuisverpleging

PURA thuisverpleging werd in 2017 opgericht door Petra en David, beide geboren en getogen in Rotem en nu wondende te Dilsen dus echte Maaslanders. Hun team is ondertussen groter geworden en bestaat uit 10 verpleegkundigen waarvan het grootste deel woonachtig is te Dilsen-Stokkem.

Men denkt vaak dat zelfstandige thuisverpleging gekoppeld is aan een bepaalde mutualiteit of dat de patiënt rechtstreeks dient te betalen maar dit klopt niet. Wanneer een arts het nodig vindt om een verpleegkundige aan huis te laten komen voor deskundige zorg mag de patiënt contact opnemen met PURA thuisverpleging. Er wordt beroep gedaan op de diensten van thuisverpleging voor de verzorging van een wonde, het controleren van parameters, het klaarzetten van medicatie, hulp bij de dagelijkse verzorging,…

Het team van PURA thuisverpleging bestaat uit verpleegkundigen met allemaal andere specialisaties en vullen elkaar dan ook perfect aan. Door regelmatig bijscholingen te volgen blijven ze up-to-date met de laatste nieuwe zorgen en protocollen.

Wat het mooiste is aan hun beroep? “In deze bizarre tijden van isolement is duidelijk gebleken dat verpleegkundigen een steunpilaar zijn en zorgen voor sociaal contact. We zijn een vertrouwenspersoon waarbij mensen vaak al hun gedachten en ideeën kwijt kunnen. Het vertrouwen dat we kunnen bieden en het vertrouwen dat we krijgen is een deugd want iemand alles kunnen toevertrouwen deelt mee aan een gelukkig bestaan.”

www.pura-thuisverpleging.be

hwww.facebook.com/PURA-thuisverpleging-478876775648421

Idee-m interieurarchitecten

IDEE-M Interieurarchitecten staat al meer dan 25 jaar garant voor een geslaagd en zorgeloosinterieur. Samen met hun team van betrouwbare en vakkundige partners engageren ze zich elke dag opnieuw in het realiseren van 'out of the box' ideeën, uitgevoerd volgens de hoogste standaard. Van je badkamer, slaapkamer of dressing tot een totale inrichting.Woonuitbreidingen en volledige verbouwingen...
Hun jarenlange ervaring en bijzondere verfrissende kijk op wonen maken het verschil.
Zoek je een origineel woonaccessoire of top design meubilair? In hun eigen webshop kun je alvast inspiratie opdoen.

Jolanda's Bakhuisje

Begin 2016 startte Jolande ten Broeke met een eigen website en Facebook-pagina waarop ze recepten deelt. Inmiddels, bijna 5 jaar later, heeft ze meer dan 21.000 volgers! “Een uit de hand gelopen hobby” zo omschrijft Jolande het..

Zowel op de website als op de Facebook-pagina staan meer dan 200 lekkere bakrecepten. Door haar duidelijke uitleg kan iedereen, beginner alsook de ervaren bakker aan de slag. Haar specialiteit is Limburgs gebak, zowel uit België alsook uit Nederland, want hier liggen haar roots.

In normale omstandigheden geeft ze maandelijks op zondag workshops in Lanklaar. In een gezellige groep van maximaal 12 personen leert Jolanda de deelnemers de kneepjes van het vak en geeft ze persoonlijke begeleiding bij het maken van een heerlijke taart of ander gebak. Dit met behulp van professionele machines zoals Maxima of KitchenAid. Tijdens het bakken gaat de groep samen aan tafel en genieten ze van een gezellige babbel, een stuk vlaai/taart en kop koffie, thee of frisdrank. Na de workshop nemen de deelnemers zelfgemaakte taart, vlaai of ander gebak mee naar huis zodat de gezinsleden ook kunnen mee genieten !

Houd zeker de Facebook-pagina en de website in de gaten want in december zal het nieuwe programma bekend worden gemaakt.

www.jolandasbakhuisje.be

www.facebook.com/jolandasbakhuisje

DNM Verzekeringen

DNM Verzekeringen is een fusie van 4 KBC verzekeringsagentschappen die in 2018 samen beslisten de krachten te bundelen. Het gaat om de kantoren van Erik Verheyen, Boes & Tyskens, Dirk Swinnen en Jeroen Grooten.

DNM Verzekeringen is een verbonden agent van KBC Verzekeringen. Ze bieden verzekeringen aan voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Achter DNM Verzekeringen gaat een team van 15 enthousiaste personen schuil die er alles aan doen om hun klanten te ontzorgen. Dit betekent dat ze steeds een totaaladvies geven, volledig op maat van hun klant. Op die manier kunnen ze samen met hun klanten bepalen welke risico’s zij lopen en gaan ze op zoek naar gepaste oplossingen. Loopt het toch een keertje mis? Dan zijn ze 24u/24u en 7 dagen op 7 bereikbaar bij een schadegeval. Transparantie, correctheid en snelheid zijn hun sleutelwoorden bij een schadegeval.

Wat het mooiste is aan hun beroep? “De tevredenheid van onze klanten is de dagelijkse drive van alle medewerkers bij DNM Verzekeringen. De positieve reacties die we bijvoorbeeld krijgen na dat we een klant hebben verder geholpen met de moeilijke invoer van zijn nieuwe wagen uit het buitenland of na een snelle en correcte regeling bij een schadegeval. Dat zijn de momenten die er voor zorgen dat we iedere dag het beste van onszelf geven zodat we onze klanten maximaal kunnen helpen.“

www.dnmverzekeringen.be

https://www.facebook.com/dnmverzekeringen/

Danini

Danini Slaapcomfort - Al 28 jaar uw BeddenBouwer met alle slaapsystemen onder 1 dak!Goed slapen begint met het juiste bed, en dit is voor iedereen anders. Het team van Danini helpt U om een keuze te maken in het overaanbod aan slaapsystemen. En dit doen ze met veel passie voor het vak. . . al 28 jaar lang.

In de toonzaal kunt U alle slaapsystemen terugvinden. Er is een ruime keuze in boxsprings en bedden, gaande van eenvoudige instapmodellen tot de meest luxueuze uitvoeringen. Ook een ruim assortiment waterbedden, (maat)matrassen, wandkasten, donsdekens, hoofdkussens en trendy bedlinnen behoren tot ons aanbod.

Spring gerust binnen, het team van Danini helpt u graag verder.

www.danini.be

https://www.facebook.com/beddenbouwer/

Nails by Sylvia

Voor mooie verzorgde nagels kan u bij Nails by Sylvia terecht. Wat begon als een hobby, is in 20014 uitgegroeid tot een eigen salon. Laat niet enkel uw handen en nagels maar ook uw voeten in de watten leggen door te kiezen voor een medische pedicure.

Als gediplomeerde voetverzorgster is het Sylvia haar missie om een oplossing te bieden bij diverse medische aandoeningen zoals kalk/schimmelnagels, eelt, kloven, likdoorns,.. Na deze behandeling heeft u niet alleen zeer verzorgde voeten, u loopt letterlijk op wolkjes!

https://www.facebook.com/Nails-by-Sylvia-116294289769301

Bakkerij 't Haegske

Al meer dan 20 jaar wordt Bakkerij ’t Haegske uitgebaat door Joyce. Ondersteund door haar geweldig team zorgt ze iedere dag met veel passie en toewijding voor verse producten.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid wordt er hoog in het vaandel gedragen. Dat de klant centraal staat, merk je aan hun uitgebreid assortiment. Naast brood, gebak, vlaai, belegde broodjes, foto-taarten,... heeft Bakkerij ’t Haegkske een heel gamma gluten- en lactosevrije producten. Overigens gebruikt Bakkerij ’t Haegske enkel hoogwaardige grondstoffen en wordt er geen gebruik gemaakt van dierlijke vetten.

Wat Joyce het mooiste vindt aan het beroep? “Van bloem iets maken en de mensen zien glimlachen daar doen we het elke dag voor.”

http://www.haegske.be

https://www.facebook.com/haegske

De Kolibrie

Sinds 2015 kan je bij De Kolibrie terecht om even te ontsnappen aan de drukte en heerlijk te relaxen. Bij De Kolibrie kan je namelijk kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een kruidenstempel- of stoelmassage ofwel een hot stone massage.

Marijke Houben, zaakvoerder van De Kolibrie, vindt het zeer belangrijk dat er wordt stilgestaan bij tijd voor jezelf. Een massage staat trouwens gelijk aan 6 uren slaap voor je lichaam! Zeker de moeite dus om af en toe even tijd vrij te maken voor een ontspanningsmomentje.

Haar advies: Gun je geest en lichaam rust om zo te kunnen blijven genieten van de kleine dingen in het leven.

https://www.facebook.com/DeKolibrieOntspanningsmassages

Danolo

Davy en zijn vrouw Melanie hebben 2 jaar geleden 'Danolo', genoemd naar hun kinderen Noa en Lore, opgericht. Ze zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in verhuur van leuke en betaalbare springkastelen in allerlei formaten maar om het feest compleet te maken verhuren ze ook partytenten.

Danolo staat garant voor een prima service en verzorgt zelf de levering, het opzetten en het ophalen van de springkastelen. De springkastelen kunnen zowel bij particulieren als bij verenigingen of scholen geplaatst worden.

Het sociaal contact met hun klanten en een glimlach toveren op het gezicht van de kinderen vinden Davy en Melanie het leukst aan de job.

https://danoloverhuur.webnode.be/

https://www.facebook.com/Danolo-springkastelen-verhuur-300511087337884/

IJssalon De Zoete Goesting

Voor heerlijk ambachtelijk ijs moet je bij 'De Zoete Goesting' zijn. Doordat ze enkel met verse producten werken, varieert hun aanbod regelmatig zodat je telkens opnieuw wordt verrast. Dat ze helemaal mee zijn met hun tijd merk je aan hun vegan, suiker- en lactosevrij assortiment.

Ze hebben zelfs hun eigen merknaam 'Gelato Di M’eglio' zodat niet alleen particulieren maar ook horecazaken kunnen genieten van hun huisbereid ijs. 

Het is in de eerste plaats een ijssalon maar u kan er ook terecht voor ijstaarten, pannenkoeken, wafels en dranken. Sinds kort kan je ook smullen van hun heerlijke bubble wafels en ambachtelijk bereide M’eglio ijssticks.

Alles kan afgehaald worden of ter plaatse geconsumeerd worden op hun groot terras of binnen in het salon.

www.dezoetegoesting.be

https://www.facebook.com/dezoetegoesting

Krantenshop Verkissen

De familie Verkissen is dagelijks vroeg uit de veren om hun klanten bedienen. Krantenschop Verkissen is een echt familiebedrijf. Vroeger was de shop van de oom en tante van Pascal, momenteel krijgt Pascal hulp van zijn echtgenote Caroline en hun dochter Amber. Ondertussen bestaat de shop 50 jaar!

Ze hebben veel meer te bieden dan enkel kranten en tijdschriften. Zo kan je er ook terecht voor snoep, cadeauartikelen, wenskaarten, kansspelen, sportweddenschappen, breigaren en kunnen ze zelfs de batterij van uw horloge vervangen. Studenten kunnen er ook terecht voor schoolgerief, te kopiëren of het inbinden van papierwerk.

De leuke babbel die krijg je er gratis bij!

https://www.facebook.com/Krantenshop-Verkissen-1820368188190075/

Edelsmid Brebels Ine

Na 18 jaar ervaring opgedaan te hebben bij collega-goudsmeden besloot Ine Brebels als zelfstandige edelsmid aan de slag te gaan in haar atelier op de Europalaan.

Bij edelsmid Ine Brebels kan je terecht voor eigen creaties in zowel zilver, geel-, wit- of roségoud. Al dan niet in combinatie met allerlei materialen zoals edelstenen, leder, kunststof,.. Naast haar eigen collectie kan je bij Ine een uniek stuk op maat laten ontwerpen. Elk juweel, dat Ine in samenspraak met de klant ontwerpt, vertelt een uniek verhaal. Het is mogelijk om hiervoor eigen goud te laten omsmelten.

Het persoonlijk contact met de klanten en ze helpen in hun zoektocht naar het perfect juweel vindt Ine Brebels het leukste aan het beroep.

Ben je dus op zoek naar een uniek cadeau voor jezelf of voor iemand anders, trouwringen, herinneringsjuwelen of wil je sieraden laten repareren? Contacteer Ine en ze zal je met veel enthousiasme verder helpen.

www.inebrebels.be/

https://www.facebook.com/Edelsmid-Brebels-Ine-936705019761492 

Bloemen Fiori

Bij Bloemen Fiori kan je terecht om al uw wensen op het gebied van boeketten, planten, bruids- en rouwwerk te realiseren. Voor elke gelegenheid bieden ze passende bloemen. Wat ooit te Dilsen begon in een winkeltje van een zakdoek groot is nu uitgegroeid tot een sfeervolle bloemenzaak van formaat.

De bloemen van Philippe en Marc zijn geliefd omwille van hun goede kwaliteit en versheid. Naast hun aanbod bloemen en planten hebben ze ook een ruime keuze aan decoratie en huisparfums van bekende merken. Kortom, bij Bloemen Fiori ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een mooi cadeau of je eigen interieur wenst compleet te maken en sfeer te creëren.

Neem zeker een kijkje in hun nieuwe webshop waar je bloemen kan bestellen en gratis kan laten leveren in Dilsen-Stokkem!

www.shop.bloemenfiori.be

www.bloemenfiori.be

https://www.facebook.com/FioriDilsen 

Frituur Bart

Al meer dan 20 jaar is Frituur Bart een vaste waarde in Rotem. Bart en Tinne staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en vlotte service. De combinatie van verse aardappelen, die eigenhandige geschild en gesneden worden, en vers frietvet zorgen voor heerlijke frietjes. Daarnaast bieden ze een uitgebreid gamma snacks, burgers en broodjes aan.

Uw bestelling kan u afhalen of ter plaatse consumeren in hun ruime frituur, voorzien van airco voor tijdens de warme dagen. Bij mooi weer kan u gebruik maken van het gezellig terras. Tegenover de frituur is een ruime parking beschikbaar. Een supersnelle en vriendelijke service, een eerlijke prijs en een propere zaak staan u op te wachten in Frituur Bart te Rotem.

www.frituurbart.com

https://www.facebook.com/Frituur-Bart-259984190790448 

Schoenen Luyten

Schoenen Luyten, een eigentijdse ruime winkel waar advies, kwaliteit, service en vriendelijkheid vanzelfsprekend zijn. Als hoofdverdeler van topmerken zoals Gabor, Mephisto, Rieker, Giorgio1958, Ara, DLsport bieden ze een grote collectie trendy dames- en herenschoenen waarbij mode, kwaliteit en comfort centraal staan. 

Ook online staat schoenen Luyten sterk met drie webshops waarmee ze een cliënteel in de hele benelux bereiken.

https://schoenenluyten.be/

https://gabor-webshop.be/

https://schoenenluyten.giorgio1958webshop.be/

Autobedrijf Lemmens

Garage Lemmens is in 1961 ontstaan met een benzinepomp en verkoop van tweedehandswagens op een locatie in As. 10 jaar later zijn ze gestart met de verdeling van het merk Mazda. Sinds 1993 zijn ze ook dealer van Suzuki en zijn ze verhuisd naar de huidige locatie te Elen.

Met Raf in de zaak is de 3de generatie aan zet. Volgens Raf is de keuze voor Mazda en Suzuki vanzelfsprekend aangezien Japanse automerken worden beschouwd als de meest betrouwbare. De 2 merken vullen elkaar aan waardoor de klant kan kiezen uit een uitgebreid gamma.

Naast de verkoop van nieuwe wagens en onderhoud verkopen ze ook tweedehandswagens van Mazda en Suzuki. Goede service en betrouwbaarheid dragen ze hoog in het vaandel. Zo ontvangen ze dankzij mond-tot-mond reclame zelfs klanten uit andere provincies.

www.mazda-lemmens.be

https://nl-nl.facebook.com/autobedrijflemmensnv

Vanhoof Dameskleding

Vanhoof Dameskleding is een winkel voor jongvolwassenen tot vrouwen op latere leeftijd. Ze hebben een zeer ruim aanbod zowel in verschillende merken, stijlen als in prijsklasse!

Door hun groot aanbod en ruime oppervlakte trekken ze klanten aan uit heel Limburg. Het bedrijf bestaat inmiddels bijna 100 jaar.

Sinds kort zijn ze ook online via hun webshop actief. Deze wordt dagdagelijks bijgewerkt met nieuwe artikelen.

De tevredenheid van hun klanten vinden ze het mooiste aan hun beroep. Hiervoor geeft het team iedere dag het beste van zichzelf.

www.vanhoofdameskleding.be

https://www.facebook.com/Vanhoofdameskleding

Wijndomein Thilesna

Het schoonste plekje langs de oevers van de Maas? Dat is waar de wijnranken van wijndomein Thilesna staan! Het wijndomein is gelegen in het historische dorpscentrum van Dilsen en omvat 1,5 ha wijnstokken. 

Wijnmaker Johan Jacobs streeft hier dagelijks naar het maken van Maaslandse kwaliteitswijn. Hij zou uren kunnen vertellen over zijn passie. Groepen rondleiden doet Johan meestal zelf. De gasten krijgen uitleg over het ontstaan van Dilsen en de rol van de Maas in het wijnbouwgebeuren. Tijdens het bezoek aan de wijngaard en de wijnmakerij wordt het productieproces van druif tot heerlijke wijn uit de doeken gedaan. De verdiende afsluiter is uiteraard een smakelijke degustatie van alle wijnen. 

Elke zaterdag (10.00 – 16.00 uur) kan je in de wijnwinkel op het wijndomein terecht om de wijnen gratis te degusteren en/of aan te kopen. Gastvrouw Carmen ontvangt je met de glimlach en geeft de nodige uitleg!

www.wijndomein-thilesna.be

https://www.facebook.com/wijndomeinthilesna

Doopsuiker Jill

Doopsuiker Jill is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in Dilsen-Stokkem en omstreken. Sinds 2018 helpt zaakvoerster Mieke u graag verder met het kiezen van uw doopsuiker, geboortekaartjes en bedankjes voor communie, huwelijk of eender welke gebeurtenis groot of klein. Doopsuiker Jill gaat voor ‘creativiteit voor elke gelegenheid‘! Ze verkoopt daarnaast pralines, thema-chocolade en andere lekkernijen die ze kan verwerken in mooie geschenkpakketten.

Het mooiste aan de job vindt Mieke dat ze klanten kan helpen bij een unieke aankondiging van hun kleine spruit en dat ze met de gepersonaliseerde en lekkere geschenken een lach kan toveren op het gezicht van zowel gever als ontvanger. 

www.doopsuikerjill.be 

https://www.facebook.com/doopsuiker.jill

Traiteurdienst Jacky Jaeken

Traiteurdienst Jacky Jaeken zorgt al meer dan 10 jaar voor een correcte en stijlvolle verzorging op maat. Op hun website vind je een overzicht van hun culinair gamma.

Ze verzorgen: communiefeesten, bruiloften, babyborrels, koffietafels,.. Voor elke gelegenheid kan je bij Traiteurdienst Jacky Jaeken terecht. Dit op locatie, bij je thuis of in één van hun 2 feestzalen. In de 2 feestzalen kan je ook elke zon- en feestdag genieten van Jacky’s Buffet.

Hiernaast hebben ze ook een winkel met verse afhaalmaaltijden (7/7 open), deze kunnen op woensdag & zaterdag ook aan huis worden geleverd.

Mensen plezieren is hun hoofddoel! Ze zijn steeds bereikbaar om een voorstel op maat, in functie van de gelegenheid, uit te werken.

www.traiteurdienstjackyjaeken.be/

https://nl-nl.facebook.com/traiteurdienstjackyjaeken.be

Grapes House of Wines

Grapes House of Wines is ontstaan door de groepering van verschillende zelfstandige handelaars met dezelfde passie nl. wijn. Door hun jarenlange kennis en ervaring te bundelen kunnen ze zowel particuliere klanten als horeca-uitbaters uitstekend adviseren.

Bij Grapes House of Wines werken ze voornamelijk rechtstreeks met kleine wijnboeren over de hele wereld waardoor ze een exclusief assortiment kunnen aanbieden. Hiernaast verkopen ze ook El Primavera, wijn afkomstig van Paul Van Dinter zijn wijngaard in Spanje.

Naast de verkoop van hun exclusief wijnassortiment en geschenkmanden organiseert Grapes House of Wines verschillende evenementen zoals privé degustaties en cursussen voor zowel particulieren als professionelen. Voor meer informatie kan je best de website bezoeken waar tevens een webshop aan gekoppeld is.

www.grapeshouseofwines.com/

https://www.facebook.com/grapeshouseofwines/

Van den Heuvel Erik

Bij Van den Heuvel Erik en collega’s kan u terecht voor advies over uw verzekeringen, beleggingen en kredieten. Dit zowel voor particulieren als ondernemers. Particuliere klanten kunnen bovendien rekenen op belastingservice.

Klanten worden hier steeds met een glimlach verder geholpen door een voor hen bekend gezicht. Dit zorgt ervoor dat er een vertrouwensband wordt gecreëerd en gehandhaafd. Klanten weten dat ze Erik Van den Heuvel voor dringende gevallen 24/7 kunnen bereiken. Bereikbaarheid, persoonlijke aanpak en een eerlijke prijszetting zijn de grootste troeven.

Het leukste aan de job vinden ze de dankbaarheid van de klanten na de goede service en dit drijft hen dan ook om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

www.erikvandenheuvel.be

https://www.facebook.com/Van-den-Heuvel-Erik-VOF-142429699140344/

Au nom de Dieu

Indien u op zoek bent naar een leuke plaats om te overnachten, lunchen of dineren bent u bij Christel en Noël aan het juiste adres. De oude pastorij van Lanklaar hebben ze verbouwd tot hotel. Hiernaast zijn ze ook de trotse uitbaters van een restaurant, guesthouse en 2 vakantiewoningen.

Christel en Noël vullen elkaar perfect aan. Gastvrouw Christel wijst de gasten graag de weg naar unieke plekken en de mooiste fietsroutes in Limburg. Noël staat achter de potten en pannen en verwent de klanten op culinair vlak. Van vrijdag tot en met maandag kan je bij Au Nom De Dieu ook terecht voor afhaalmaaltijden.

Gasten ontvangen, verwennen en hun passie voor eten en reizen met ze delen doen ze bij Au nom de Dieu het liefst. Met ruim 25 jaar ervaring in de horeca weten Christel en Noël als geen ander hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen.

www.aunomdedieu.be

https://nl-nl.facebook.com/hotelrestaurantAunomdedieu/

Vanhoof Mannenmode

Reeds meer dan 70 jaar is Vanhoof Mannenmode een vast begrip in het Maasland. De derde generatie, vertegenwoordigt door Relinde en Pol, is ondertussen al 30 jaar aan het stuur.

Voor kwaliteitsvolle mannenkleding ben je bij Vanhoof herenmode aan het juiste adres. Naast hun eigen huismerk hebben ze een ruim aanbod van verschillende merken. 

Sinds kort kan je ook online winkelen via de webshop. Om onnodige wachttijden te vermijden is het zelfs mogelijk om via de website een afspraak te maken. Zo beschik je over een verkoopster die je opwacht en je begeleidt gedurende je hele winkelbezoek en instaat voor een veilig onthaal en perfecte service. Deze service wordt zelfs na de openingsuren aangeboden.

Vanhoof herenmode is gekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, onberispelijke service en uitgebreid assortiment. Pol, Relinde en team helpen je graag verder met gepersonaliseerd stijladvies!

www.vanhoof-mode.be

https://www.facebook.com/vanhoofmannenmode

Optiek Hons

‘Zien en gezien worden’ dat is ondertussen al meer dan 10 jaar het motto van Michel Hons, zaakvoerder van Optiek Hons gelegen op de Europalaan. Hier kan je terecht voor leesbrillen en zonnebrillen tot sportbrillen en contactlenzen. Jaarlijks bezoekt hij de beste optiek-beurzen om de laatste nieuwe trends op te volgen en de nieuwste technieken te ontdekken.

Differentiëren doet Michel Hons door zijn maatwerk. Elk oogprobleem is een individuele zaak en vraagt een persoonlijke aanpak. Zijn paradepaardje is zonder twijfel de DNEye Scanner. Deze revolutionaire scanner meet niet 1 oogmeting maar 1500 meetpunten in één. Door de nauwkeurige meting kunnen afwijkingen als nachtblindheid vastgesteld worden.

Op het einde van dit jaar hoopt Michel te kunnen verhuizen naar een gloednieuw gebouw tegenover de kerk dus slechts enkele panden verder dan de huidige vestiging. We wensen hem alvast veel succes met de verhuis!

www.optiekhons.be

www.facebook.com/optiekhons

Kurt Vandeweerdt Photography

Kurt is opgegroeid in Dilsen-Stokkem en is er ook niet van weg te krijgen, ondanks zijn wederkerende drang om nu en dan de wereld te verkennen. Wanneer hij in het land is, doet hij voornamelijk B2B-opdrachten: portret, lifestyle, interieurs, architectuur, bedrijfsfotografie en is hij ook gelicentieerd drone piloot.

Sinds kort kan je Kurt zijn beelden, ingekaderd of als fine art, kopen via zijn webshop. Het zijn allemaal foto’s die Kurt heeft gemaakt tijdens zijn reizen, waar de focus vooral op de natuur ligt. Indien je dus graag je huis of bedrijf wil opfleuren of iemand een prachtig en uniek cadeau wil geven, neem dan zeker een kijkje op Kurt zijn webshop.

Wat hij het mooiste vindt aan zijn beroep? “Met mijn camera maak ik blijvende herinneringen, vertel ik een verhaal of verbeeld ik iemands visie. Dat ik dat mijn beroep mag noemen, ben ik heel dankbaar voor!”.

www.kurtvandeweerdt.be

https://shop.kurtvandeweerdt.be/

www.facebook.com/kvdwphotography