Groepsaankoop oordoppen op maat

De stad Dilsen-Stokkem zet in op gehoorbescherming en preventie van gehoorschade. In samenwerking met Variphone werd een aanbod op maat van iedere inwoner gecreëerd. Jong of oud, recreatief of professioneel, om te slapen of te sporten. Een oordoppenaanbod vanaf € 12,5 dat hopelijk iedereen kan bekoren. 

Er wordt ook een preventieve gehoortest aangeboden. Deze OAE-test, met wetenschappelijke benadering, neemt 10 minuten in beslag en brengt de huidige schade aan de haarcellen in je slakkenhuis in beeld. De eerste 100 ingeschreven inwoners betalen voor deze test een speciaal tarief van € 15 (in plaats van € 45). Niet bij de eerste 100? Dan betaal je € 25.

Variphone, de firma die zal instaan voor de opmeting, productie en aflevering van de oordoppen biedt een divers aanbod gehoorbescherming aan. Je kan kiezen uit volgende opties:

  1. Gewone oordopjes: € 12,5 (in plaats van € 17,50)
  2. Gehoorkappen voor kinderen: € 17
  3. Gehoorbescherming op maat: € 110 (in plaats van € 150)
    => Speciaal tarief van € 95 voor de eerste 100 ingeschreven jongeren uit Dilsen-Stokkem (°2006 - °1992)
  4. Specifieke wensen voor jacht, motorrijders, professionele muzikanten ea: -20% op volledig assortiment Variphone

Wil je graag meer weten over (preventie van) gehoorschade? Kom naar het informatiemoment op dinsdag 22 maart 2022 om 19u00 in zaal Aud Lanker. Deze infosessie wordt gegeven door een ervaringsdeskundige tinnitus. Ook het aanbod van Variphone wordt verder toegelicht.

Je hebt wel oren naar deze actie?

Schrijf je in (zie verder) voor een opmeetmoment (dat ongeveer 10 minuten duurt) en laat de vorm van je oor opmeten. Op basis hiervan worden jouw oordoppen op maat geproduceerd. Deze opmeetmomenten gaan door op dinsdag 22 maart tussen 19.00 en 21.00 uur en zaterdag 26 maart tussen 10.00 en 11.00 uur. 

De oordoppen worden afgeleverd op dinsdag 3 mei tussen 19.00 en 21.00 uur. Mooi op tijd voor de start van het nieuwe festivalseizoen dus! ;-)

Al deze momenten gaan door in zaal Aud Lanker, Kruisstraat 7, Lanklaar.

Facturatie

  • Bij het opmeetmoment ontvang je een factuur van Variphone. Na betaling gaan de oordoppen in productie.
  • Iedereen dient zich via het inschrijvingsformulier aan te melden voor oordoppen op maat. De eerste 100 jongeren (tussen 16 (°2006) en 30 jaar (°1992) - wonend in Dilsen-Stokkem) die zich via het inschrijvingsformulier opgeven krijgen een extra korting van € 15 voor op maat gemaakte oordoppen.
  • Alle inwoners van Dilsen-Stokkem kunnen zich via het inschrijvingsformulier aanmelden voor de preventieve OAE-gehoortest. Er wordt een extra korting voorzien van € 10 aan de eerste 100 inwoners die zich inschrijven voor deze test.
  • Afhankelijk van uw ziekenfonds kan je nog een extra tegemoetkoming verkrijgen. Je neemt hiervoor best zelf contact op met jouw ziekenfonds.

Inschrijven

Via onderstaande button kan je je inschrijven voor het informatiemoment (vrijblijvend), de opmeting en/of het aflevermoment.
Als je je inschrijving voltooit, engageer je je om aanwezig te zijn op het moment dat wordt gecommuniceerd. Heb je je geregistreerd, maar kan je toch niet komen? Annuleer dan zo snel mogelijk je afspraak. Voor annulaties, vragen of meer informatie kan u steeds contact opnemen met de afdeling WVC (jeugd@dilsen-stokkem.be of 089790855).