Foto's gezocht!

De communicatiedienst is steeds op zoek naar mooie beelden om op te nemen in de nieuwsbrief, op de facebookpagina of de website, in folders, enz. Neem jij regelmatig foto’s in Dilsen-Stokkem en wil je die graag delen met alle inwoners via onze communicatiekanalen? Bezorg ze ons!

Het onderwerp kan gelijk wat zijn, zolang het maar in Dilsen-Stokkem is. Onze stad heeft prachtige landschappen, maar ook prachtige mensen. Foto's insturen kan via communicatie@dilsen-stokkem.be.

Vereisten foto’s

Foto’s bij voorkeur in hoge resolutie, minimum 1920x1280 pixels. Foto's met een lagere resolutie kunnen niet mooi afgedrukt worden en kunnen we enkel online gebruiken. 

Alleen digitale foto’s in een van deze bestandstypes worden aanvaard: .jpg, .jpeg en .png. Ze moeten worden doorgestuurd in hun originele formaat, zonder datum, inscriptie of watermerk op de foto.

GDPR en auteursrecht

Het is toegestaan om foto’s op publieke evenementen te nemen. Neem je sfeerbeelden met mensen op, doe dit dan van meerdere personen.

De fotograaf zorgt zelf voor ‘toestemming’ van de personen, indien zij van dichtbij zijn geportretteerd (1 tot 3 personen op één foto). De stad Dilsen-Stokkem kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Iedereen die foto’s indient, geeft hierbij automatisch en onvoorwaardelijk de toestemming tot publicatie van zijn/haar foto(‘s), waar mogelijk met vermelding van de naam van de fotograaf, aan de stad Dilsen-Stokkem. De stad zal je niet verwittigen als er een foto gepubliceerd wordt.

We behouden ons het recht om de foto te bewerken (bv. anders kadreren, oriënteren, …).

De stad Dilsen-Stokkem verleent géén geldelijke vergoeding voor het gebruik van de ingestuurde foto’s in gemeentelijke publicaties.

Privacy fotografen

De stad verwerkt je gegevens conform de privacywetgeving en neemt daarbij je rechten strikt in acht. Voor meer informatie, zie www.dilsen-stokkem.be/privacy

De persoonsgegevens die je ons bezorgt bij het indienen van foto’s worden enkel bijgehouden voor het doel waarvoor ze ingezameld worden: de fotograaf kunnen vermelden bij publicatie en je contacteren in verband met de foto.

Portretrecht

Sta je zelf afgebeeld op een foto en wil je niet dat die foto nog verschijnt? Laat het weten aan de communicatiedienst. Op eenvoudige vraag wordt de bewuste foto niet langer gebruikt.

Hoe bezorgen?

Je kan je foto’s doorsturen naar het e-mailadres communicatie@dilsen-stokkem.be

donderdag 6 januari 2022 14 u.