Dilsen-Stokkem lanceert Feratel live-webcam

Op het uitzichtplatform van Visitor Center De Wissen staat voortaan een Feratel live-webcam. Deze camera heeft een uniek zicht op het grensoverschrijdend landschapspark RivierPark Maasvallei en op het natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd.

De live-beelden kunnen bekeken worden op diverse kanalen en zullen elke dag van het jaar en in alle weersomstandigheden beschikbaar zijn. Eerst en vooral natuurlijk via de TV-kanalen VRT1 en Canvas (de bekende “lente-, zomer- of winterbeelden”), maar ook via het Duitse ARD Alpha in Noordrijn-Westfalen. Gecombineerd halen deze beelden een bereik van meer dan 20 miljoen kijkers! Verder is de webcamfeed ook terug te vinden op de website www.visitdilsenstokkem.be.

Op deze manier krijgt Dilsen-Stokkem een extra troef in handen om haar toeristische trekpleisters op een speciale manier in de kijker te zetten. De live-feed geeft ook de mogelijkheid om bepaalde evenementen of items extra in de kijker te zetten, zoals bijvoorbeeld de Smokkelmarkt die elke zondag in juli en augustus weer zal plaatsvinden in Stokkem.

Dilsen-Stokkem wordt de zevende gemeente in België die zich aansluit bij Feratel. Op www.feratel.com vind je alle live-webcams in Europa, waaronder dus nu ook de camera in Dilsen-Stokkem.

Beelden Dilsen-Stokkem: https://webtv.feratel.com/webtv/?design=v3&cam=8020

zaterdag 22 juni 2024 9 u.