Feeënbomen laten kinderwensen uitkomen

Kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben kunnen vanaf nu wensen doen bij feeënbomen, die op verschillende locaties in onze stad geplaatst werden.

Gezinnen die het wat moeilijker hebben kunnen voor hun kind(eren) een wens - beperkt in prijs (max. 30 euro per kind) - bij het OCMW binnenbrengen. Alle wensen worden in anonieme, genummerde enveloppen in één van de feeënbomen gehangen, die op diverse locaties in onze stad geplaatst werden.

De inwoners van Dilsen-Stokkem kunnen dan helpen om deze wensen in vervulling te laten gaan door een enveloppe uit de boom te nemen, het gewenste cadeautje te kopen en het aan de balie van het OCMW af te leveren. In alle anonimiteit zal er dan voor gezorgd worden dat het cadeautje thuis bij het kind terechtkomt.

Op 24 oktober werd de eerste feeënboom geplaatst in de bibliotheek. Er staan ook wensbomen in café ‘In De Goude Ster’ in Elen, in Rotem in de traiteurzaak van Jacky Jaeken, in Lanklaar in hotel Beau Séjour, in Stokkem in het dienstencentrum en in Dilsen in het administratief centrum.

Meer info: Rita Hilven - 0472 51 39 21 - ritahilven@skynet.be

vrijdag 25 oktober 2019 11.59 u.