Duurzaam bouwen

Ga je bouwen, verbouwen of renoveren? Wil je je woon- en leefcomfort verbeteren en je portemonnee sparen? Reserveer dan jouw onafhankelijke en objectieve advies van De Huisdokter van Dubolimburg.

Gratis Quickscan 

Heb je concrete vragen over duurzaam renoveren of bouwen.

Aan de hand van een kort (max. 30 min.) mondeling gratis advies krijg je een antwoord op concrete vragen rond duurzaam bouwen (isoleren, verwarmen, hernieuwbare energie), inclusief uitleg over premies, subsidies en andere financiële voordelen.

Quickscans zijn gratis voor inwoners van Dilsen-Stokkem en worden gegeven na afspraak bij Dubolimburg in Houthalen. 

Huisdokter aan huis 

Een huis verbouwen is een van de grootste investeringen in een mensenleven. Wie duurzaam wil verbouwen, vraagt beste éérst advies van de huisdokter. Je krijgt onafhankelijk en objectief advies aan huis van deze specialist. Hij bekijkt samen met jou de huidige situatie van je huis en formuleert zijn aanbevelingen om jouw woning nu al klaar te maken voor levenslang comfort. Uiteraard doe je hiermee ook jouw energiefactuur én het milieu een groot plezier.

Tijdens elk advies krijg je alle informatie over premies, subsidies en alle mogelijke (groene) leningen.

Na afloop van het huisdokterbezoek krijg je een renovatierapport waarin het advies van de huisdokter op een heldere, begrijpbare manier is neergeschreven. Het renovatierapport helpt je om offertes op te vragen en te vergelijken, gesprekken met aannemers te voeren en vooral: een goed inzicht te krijgen in de situatie van je woning én de werken die je kan uitvoeren om ze op tal van vlakken te verbeteren.

Voor een ‘huisdokterbezoek met renovatierapport’ betaal je dankzij de steun van de stad Dilsen-Stokkem slechts €50 (in plaats van € 100).

Bouwplanadvies voor nieuwbouw 

Ga je een nieuwe woning bouwen? Laat dan je bouwplan doorlichten op het vlak van oriëntatie, materiaalgebruik, levenslang wonen, technieken, … Adviesvragers krijgen een uitgebreid schriftelijk verslag. De bevindingen worden toegelicht in een persoonlijk gesprek, al dan niet in aanwezigheid van de architect van de bouwheer.

Voor een bouwplanadvies betaal je dankzij de steun van de stad Dilsen-Stokkem slechts € 50 (in plaats van € 100).

Contactgegevens 

Dubolimburg
Greenville - Centrum-Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren
011 39 75 75
info@de-huisdokter.be
www.de-huisdokter.be