Nieuw digitaal platform kinderopvang

De stad slaat de handen in elkaar met Opvang.Vlaanderen om ouders te helpen bij het vinden van kinderopvang voor hun baby's en peuters. Het pas gelanceerde digitale platform biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle opvangmogelijkheden in de regio.

Opvang.Vlaanderen brengt alle kinderopvanginitiatieven voor baby’s en peuters in Dilsen-Stokkem samen op één toegankelijk online platform. Ouders kunnen gemakkelijk navigeren door het aanbod via een interactieve kaart van de stad. Dit nieuwe samenwerkingsverband komt voort uit de groeiende behoefte aan een efficiëntere en transparantere manier om kinderopvang te vinden.

Het vinden van geschikte kinderopvang is een cruciale stap voor ouders en hoe eerder ze kunnen beginnen met zoeken, hoe beter. Met Opvang.Vlaanderen verlopen aanvragen automatisch, en zowel ouders als medewerkers van kinderopvanginitiatieven kunnen ze gemakkelijk beheren en opvolgen. Dit zal helpen om altijd de meest actuele informatie te hebben over de vraag naar kinderopvang in onze stad.

Via www.opvang.vlaanderen/dilsen-stokkem kunnen ouders eenvoudig hun aanvraag indienen bij de initiatieven van hun keuze. Bovendien biedt het platform een overzicht van kinderopvang-mogelijkheden in omliggende gemeenten die ook verbonden zijn met Opvang.Vlaanderen.

Het officiële startschot van Opvang.Vlaanderen in Dilsen-Stokkem werd gegeven met een workshop voor alle opvanginitiatieven. Zij zullen ouders vanaf nu ook consequent doorverwijzen naar www.opvang.vlaanderen/dilsen-stokkem.

Meer informatie

Via www.opvang.vlaanderen/dilsen-stokkem kan je op zoek naar de kinderopvang die het beste bij jou en je kind past. Maak een ouderaccount aan en dien je aanvraag in bij de opvang van jouw keuze.

Heb je hulp nodig? Contacteer het Lokaal Loket Kinderopvang via huisvanhetkind@dilsen-stokkem.be of via 089 790890.

donderdag 15 februari 2024 10.33 u.