Digibank Maasland: iedereen mee in de digitale wereld

Sinds kort zijn er in Vlaanderen heel wat Digibanken opgericht. Het doel hiervan: volop erop inzetten om iedereen mee te krijgen in de digitaliseringsgolf. Want vandaag de dag gebeurt er heel wat in ons leven digitaal, maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Dilsen-Stokkem is daarom mee ingestapt in de Digibank Maasland. Samen met de andere Maaslandse gemeentes zullen we vragenuurtjes organiseren, workshops aanbieden, laptops uitlenen en nog veel meer. Zo willen we zoveel mogelijk mensen digitaal handiger maken. Dit alles doen we in Digipunten, fysieke locaties verspreid over het Maasland waar we jou met veel plezier verder helpen. In Dilsen-Stokkem hebben we er voorlopig twee: het dienstencentrum Stockheim en de bibliotheek.

Benieuwd naar ons concrete aanbod en wat we voor jou kunnen betekenen? Op zaterdag 3 juni vieren we de Dag van de Digibank. Dan zetten alle Vlaamse Digibanken hun deuren open voor het grote publiek en uiteraard doet ook de Digibank Maasland mee. In het dienstencentrum Stockheim kan je dan ook terecht in het Repair Café van 14.00 tot 17.00 uur.

Check www.digibankmaasland.be voor het laatste nieuws over onze werking en het programma van de Dag van de Digibank op zaterdag 3 juni, of spring eerder al eens binnen in het LDC Stockheim of de bib natuurlijk!

Openingsuren Digipunten

Bibliotheek:
- elke maandagnamiddag van 14.00 tot 16.00 uur
Dienstencentrum Stockheim:
- elke donderdagvoormiddag van 09.00 tot 12.00 uur (op inschrijving, niet tijdens de schoolvakanties)
- elke eerste zaterdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur tijdens het Repair Café (niet in augustus)

maandag 15 mei 2023 10 u.