Bereikbaarheid

Vaccinatiecentrum/sporthal De Borg (Rotemerlaan 36, Neeroeteren-Maaseik) is goed bereikbaar, zowel met de fiets, het openbaar vervoer als de wagen. Er is voldoende (gratis) parking beschikbaar. De sporthal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Te voet of per fiets

Woon je niet te ver en/of ben je sportief aangelegd? Dan is wandelen of fietsen de optie waarvoor je alvast geen parkeerplaats hoeft te zoeken.

Eigen vervoer

Is wandelen of fietsen niet mogelijk? Dan is eigen vervoer aangewezen. Als je er niet zelf met eigen vervoer kan geraken, doe je best een beroep op naaste familie, je knuffelcontact of iemand uit je bubbel. Dat is de veiligste manier om naar het vaccinatiecentrum te gaan.

Openbaar vervoer

Via lijn 11 van De Lijn kom je aan de Borg (halte Akkerstraat Neeroeteren). Deze kan je rechtstreeks nemen vanuit Elen. Vanuit Dilsen, Rotem en Lanklaar neem je eerst lijn 45 naar Elen kruispunt en dan lijn 11 naar Akkerstraat Neeroeteren. Klik hier voor de routeplanner van De Lijn. Vanuit Stokkem is het openbaar vervoer richting Neeroeteren op dit moment een knelpunt.

Via 011 85 03 00 kan je informeren of de belbus je kan helpen. Het klantnummer voor mensen die naar het vaccinatiecentrum willen komen, is 245303. Een vervoerbewijs voor de belbus koop je vooraf via een verkooppunt, ticketautomaat, sms of met de app. Er komt een belbushalte op de parking van het vaccinatiecentrum.

Minder Mobielen Centrale

Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi beschikken alle drie over een Minder Mobielen Centrale. De bestaande gebruikers of leden kunnen er gebruik van maken. Als familie, vrienden of kennissen niet kunnen helpen, kan je een beroep doen op de MMC. Voor meer info kan je contact nemen via 089 75 75 27 (MMC Dilsen-Stokkem).

Privé vervoer

Als je er met alle bovenstaande opties niet geraakt, kan je een beroep doen op private vervoersinitiatieven zoals bijvoorbeeld een taxi. Dat is dan vanzelfsprekend op eigen kosten.