Nieuwe rijweg en fietspaden voor A. Sauwenlaan

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt dit voorjaar grondig de Dorpsstraat, Arnold-Sauwenlaan, Stadsgraaf en Molenveld (N742) in Dilsen-Stokkem. De rijweg wordt vernieuwd en er komen veilige fietspaden.

De afgelopen weken vernieuwde De Watergroep de waterleiding ter hoogte van het kruispunt Langs de Graaf en de Steenkuilstraat. Die werken schieten goed op. 

Kapelstraat (doodlopend gedeelte) 3 dagen niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer

Vanaf woensdagochtend 25 mei start de aannemer met de aanleg van het kruispunt van de Kapelstraat met de Arnold-Sauwenslaan. Het nieuwe kruispunt wordt verhoogd in beton aangelegd. Dit beton heeft een zekere uithardingsperiode. Daarom moet het doodlopend gedeelte van de Kapelstraat worden afgesloten vanaf woensdagochtend 25 mei om 6u tot en met zaterdagochtend 28 mei rond 9u.

Bewoners van het doodlopend gedeelte van de Kapelstraat parkeren hun wagen best buiten de werfzone. Mogelijke alternatieven om te parkeren zijn in Langs de Graaf of de Rode Kruislaan.

Ook de parking van de begraafplaats en het Dienstencentrum Stockheim zal uiteraard niet toegankelijk zijn met de wagen.

Blijf op de hoogte

Een uitgebreide projectomschrijving vind je op de projectpagina van het Agentschap Wegen en Verkeer: https://www.wegenenverkeer.be/werken/nieuwe-rijweg-en-fietspaden-voor-arnold-sauwenlaan 
Je kan je er ook inschrijven op onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je vlot op de hoogte.

Heb je ondertussen nog vragen? Contacteer onze omgevingsmanager via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of op het nummer 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren).

woensdag 16 maart 2022 9.41 u.