Kicks: E-village Roggel: AFGELAST Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Bij E-Village gaan we de virtuele strijd aan op de nieuwste en vetste games. Daag elkaar uit voor een potje voetbal of bowlen op de XBOX. Liever Formule 1 racen op de Playstation? Ook goed. Interesse in muziek en dans? Dan zijn Guitar Hero en I-Dance echte aanraders. Graag old school? Speel op de Arcadekasten of andere retrogames. Met meer dan 80 spellen en games is er altijd een spel dat jij leuk vindt. Goesting in een potje poolen, darten en tafelvoetbal? Hier kan het allemaal!
Hierna ontdekken we de wereld van Air World. Een wereld van mega grote opblaasbare glijbanen, een storm- en survivalbaan, een klimwand & jumpkussens! Inclusief speciale effecten van blacklight, lasers en muziek. Kom mee en sluit de paasvakantie op een fantastische manier af !
Inschrijven kan vanaf 14 maart om 10.00u online via reservaties.dilsen-stokkem - activiteiten of aan de balie van het administratief centrum, Europalaan 25, Dilsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €

Waar

Vertrek busparking 't Schakeltje

Organisatie

Afdeling WVC

Filter op categorie