Creatieve groep 1

Hou je van een gezellig groepsgebeuren met alle neuzen in dezelfde richting en toch het gevoel dat er aandacht is voor het individuele? Dan zit je goed bij Kimarte.

Wekelijks op woensdag en vanaf 5 september komen we met een groep volwassenen samen van 16u tot 18.30u in het workshopcentrum van Kimarte. We behandelen verschilende onderwerpen, dan weer eens heel acuraat en bijna wetenschappelijk analytisch en dan weer eens volledig onze buik en intuïtie achterna gaand. Jullie mogen zelf ook interesses inbrengen. Alle opdrachten situeren zich op beginnersniveau en worden aangepast aan de individuele mogelijkheden.

Teken- en schildertechnieken met en op allerlei materialen komen aan bod als ook klei boetseren, glas bewerken, etc. ... Er is een professionele klei/glasoven voorzien om indien nodig te bakken.

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Je betaalt elke workshop 10 Euro voor werkmaterialen en basisuitrusting en voor de rest mag je naar believen en anoniem een vrije gift doen.

Kunstzinnige uitstapjes en etentjes of een terasje behoren ook tot de creatieve mogelijkheden, afhankelijk van de wensen van de groepsleden.

We starten op 5 september en de schoolvakanties zijn lesvrij.

Koffie, thee en water zullen aanwezig zijn, wil je graag iets lekkers meebrengen, ik hou je niet tegen maar zelf eet ik glutenvrij, zonder melkproducten en suiker, waardoor ik liever niet telkens een berg klassiek snoepgoed in huis hou.

Om zeker te zijn je plaats te kunnen reserveren dien je een aanmeldingsmail of telefoon te doen met vermelding van naam en leeftijd en speciale wensen of vragen. We respecteren de leeftijdsgrens van 18 jaar.

Ik kijk alvast ernaar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden op jullie creatieve weg.

Marleen Kerkhofs,

Creatieve Coach Kimarte

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Workshopcentrum Kimarte

Filter op categorie