Een tijdreis door de jaren 50...! "Mevrouw Liefjes"

Alhoewel Mevrouw Madelief Liefjes toch een beetje lui is, is ze wel heel nieuwsgierig en ook een beetje een roddeltante ... Een pittig dametje met het hart op de tong, maar nu is ze wel heel erg stil. Ze heeft niks meer te vertellen.
Tot haar "partner in crime", Bolle Bloem opduikt met een kleine koffer. "Gevonden op de rommelmarkt! Wat moet ik daarmee? Kijk dan!" Met enige tegenzin doet Madelief Liefjes de koffer open en ... daar begint een tijdreis door de jaren 50...!
Een schijnbaar ver van jullie bed verhaal, maar hoe overleefde men vroeger in een wereld zonder computers, smartphones en games? Wat waren toen de trends, muziekstijlen, kunstenaars, films, wie was er toen beroemd ... was er solidariteit, verdraagzaamheid, vooroordelen?
Met deze voorstelling zetten we een stapje terug in de tijd en creëren met jullie, in de stijl van de jaren 50, een uniek samenzijn.
Door een vergelijk te trekken naar deze tijd laten we prachtige gesprekken ontstaan, komen verhalen los.
Mevrouw Liefjes is een nostalgische voorstelling met actuele raakpunten, anekdotes, nieuwe en oude liedjes.

Inschrijven voor deze activiteit kan vanaf 10 september vanaf 16.00u aan de balie van de afdeling WVC, Europalaan 25n Dilsen of online via www.dilsen-stokkem.be / iets aanvragen / inschrijven activiteiten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Contact

E-mail
wvc@dilsen-stokkem.be
tel.
089 79 08 90

Organisatie

Afdeling WVC

Filter op categorie