Musicalvoorstelling "Mamma Mia" - Tickets kunnen nog besteld worden t.e.m. 27 september 2019

MAMMA MIA! combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, die op het punt staat om te trouwen.
Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is...
Ze wil een antwoord op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisend verleden.
Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo's.
Alle bekende ABBA-hits passeren de revue, waaronder 'Dancing Queen', 'Knowing Me, Knowing You', 'Super Trouper' en uiteraard 'Mamma Mia'.

Deze voorstelling is volledig Nederlandstalig, ook de Abba-songs zijn herwerkt in het Nederlands!

Inschrijven voor deze activiteit kan vanaf 10 september om 16.00u aan de balie van de afdeling WVC, Europalaan 25, Dilsen of online via www.dilsen-stokkem.be / iets aanvragen / inschrijvingen activiteiten. LET WEL: INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 27 SEPTEMBER 2019!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €

Waar

Vertrek busparking 't Schakeltje

Contact

E-mail
wvc@dilsen-stokkem.be
tel.
089 79 08 90

Organisatie

Stadsbestuur Dilsen-Stokkem

Filter op categorie