Ophelia Festival - workshop driedaagse voor en door vrouwen

Jorunn Bauweraerts (Laïs) lanceert festival voor en door vrouwen.
Ophelia Festival: een bezield driedaags workshopfestival aan de oevers van een ven in de Limburgse natuur.

Van vrijdag 17 mei tot zondag 19 mei vindt in natuurdomein Heuvelsven in Dilsem-Stokkem een driedaags workshopfestival plaats,

Een moment om tot rust komen en bezield te worden door vrouwen die hun passie met je delen, en om gewoon te ontspannen en te genieten.

Op het programma staan workshops, lezingen, yoga, zang, dans, een volle maansritueel, een stilteplek, een bosbar, sauna en veel meer.
Workshops worden gegeven door onder andere Nikkie Van Lierop (De Zielhouderij), Valentina Nigro (So You Think You Can Dance, Let's Go Urban), Marijke Fonteyn (Wonderwijven, #khebzin (2019)) en Jorunn Bauweraerts (Laïs, King Dalton).

Waarom een vrouwenfestival? Vrouwen doen het veel te weinig, tijd voor zichzelf nemen. Genieten. Waarom ligt het zo moeilijk voor veel vrouwen om voor zichzelf te kiezen? Laat staan een weekend vrij te maken om aan verdieping te doen. Op het Ophelia festival valt alle schroom en druk weg. In een ongedwongen klimaat daagt het festival vrouwen uit om tot rust te komen en in te zetten op intuïtie. Een verbindende driedaagse.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 310,00
Basistarief: 310,00 €; zusterticket (duo inschrijving) pp: 285,00 €

Inschrijven

Contact

Organisatie

Ophelia festival

Filter op categorie