1 jaar UiTPAS: heb jij je voordeelkaart al?

Het is inmiddels al een jaar geleden dat de gemeentes Maasmechelen, Lanaken en Dilsen-Stokkem het startschot gaven van UiTPAS Maasland.

De UiTPAS is dé vrijetijdspas voor alle inwoners van het Maasland die je kan gebruiken voor het vrijetijdsaanbod in Dilsen-Stokkem, Lanaken en Maasmechelen. Met een UiTPAS kan je punten sparen en omruilen in leuke voordelen.

Elke inwoner vanaf 3 jaar kan een UiTPAS aanschaffen. Deze is op naam, kost 5 euro en is levenslang geldig. Heb je een statuut verhoogde tegemoetkoming, dan kan je een kansenpas aankopen. Deze kansenpas kost €1 en geeft je recht op 80% korting bij de deelname aan UiTPAS-activiteiten van de UiTPAS-regio Maasland en bij de partners van UiTPAS Maasland. Een volledig overzicht van alles wat de UiTPAS is en voor jou kan betekenen vind je via www.dilsen-stokkem.be/uitpas

De lancering van de UiTPAS in een turbulente coronaperiode was zeker en vast niet gemakkelijk, want hoe overtuig je inwoners van een vrijetijdspas als er geen vrijetijdsaanbod is? Toch mogen we spreken van een succes, want het afgelopen jaar werden reeds 488 passen verkocht aan inwoners van Dilsen-Stokkem, voornamelijk via de afdeling WVC, het dienstencentrum Stockheim en de bibliotheek. Er werden 320 gewone passen verkocht en 168 kansen-passen.

Ook de komende tijd blijven de partnergemeentes inzetten om de UiTPAS tot bij hun inwoners te krijgen en mensen te stimuleren om punten te sparen tijdens activiteiten – en deze dan terug om te ruilen voor voordelen en kortingen.

woensdag 8 september 2021 16 u.