Facebooktwitter

 

L E V E N W O N E N     
V R I J E   T I J D W E R K E N       
BURGERZAKEN STEDENBOUW BIBLIOTHEEK BEDRIJVEN
ONDERWIJS & OPVANG MILIEU CULTUUR - JEUGD - SPORT HANDEL & HORECA
OCMW MOBILITEIT EVENEMENTENLOKET VACATURES
WELZIJN BEKENDMAKINGEN TOERISME VAKANTIEWERK
                                                                                                             

Informatieveiligheid

Stad Dilsen-Stokkem is sterk begaan met de veiligheid en privacy van de door hun gebruikte informatie van en voor haar burgers en medewerkers in het kader van haar wettelijke opdrachten en bestuurlijke dienstverlening.

Om de beveiliging van informatie en bescherming van de privacy te ondersteunen heeft Stad Dilsen-Stokkem een intern communicatieplan opgesteld.  De bedoeling is om de medewerkers via een structurele en continue interne communicatie te informeren over informatieveiligheid en bescherming van de privacy.

Voor vragen en meldingen omtrent informatieveiligheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Investeringen in stedelijke infrastructuur

Nieuwe daken voor zalen Nieuwenborgh & Vrietsel + investeringen stedelijk onderwijs

Het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem heeft het licht op groen gezet voor diverse investeringen in de stedelijke infrastructuur. Zo worden de daken van zaal Nieuwenborgh en zaal De Vrietsel vernieuwd en zijn er ook in verschillende stedelijke scholen werkzaamheden gepland.

In het budget 2018 werden er heel wat kredieten opgenomen voor investeringen. Hierop volgend heeft het college van burgemeester en schepenen de lastvoorwaarden goedgekeurd voor de vernieuwing van de daken van de Nieuwenborgh en de Vrietsel, samen goed voor een geraamd investeringsbedrag van zo’n 105.000 euro.

Ook in de schoolgebouwen van de stad staan er werkzaamheden op het programma. Zo wordt in de Stedelijke Basisschool 1&2 de waterleiding en afvoerbuizen vervangen en krijgt de humaniora in diverse lokalen een nieuwe vloer. In SBS De Horizon in Rotem zullen binnenkort de leidingen van de verwarming en de radiatoren vernieuwd worden. De raming voor deze investeringen in de stedelijke scholen bedraagt ruim 90.000 euro.

Zodra de gunningsprocedures doorlopen zijn en er een aannemer wordt aangesteld, kan de uitvoering van deze werkzaamheden start gaan.

Reglementen GR

Bekendmakingen GR

Reglementen GR

Bekendmakingen GR

Bekendmakingen

Artikel 186 van het Gemeentedecreet en artikel 187 van het OCMW-decreet bepalen dat de stad en het OCMW diverse reglementen en verordeningen vanaf 2014 via de stedelijke website bekend moeten maken.


In de linkerkolom kan u actuele bekendmakingen per categorie terugvinden.
Voor oudere bekendmakingen: Klik hier..

                  UiT

                  bib

 

              maascentrumdewissen

           huisvhkind

             ocmw

 
Disclaimer
Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden.
ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN: KLIK HIER!
Toggle Bar